Figura të njohura kritikojnë vrasjen e gjeneral Sulejmani nga SHBA, përshëndesin rolin e tij kyç në luftën kundër terrorit

Albanian Radio 1 views
Në përvjetorin e dytë të martirizimit të gjeneral Sulejmani, figura të shquara anembanë globit kanë kritikuar ashpër vrasjen e gjeneralit nga SHBA dhe kanë përshëndetur rolin kyç të komandantit iranian në luftën kundër terrorit.

Add Comments