Sirianët dënojnë vrasjen e civilëve të pafajshëm nga SHBA në emër të luftës kundër terrorizmit

Albanian Radio 9 views
Populli sirian ka shprehur indinjatën e fortë dhe ka dënuar aktet e liga të vrasjes së civilëve të pafajshëm nga Shtetet e Bashkuara në emër të luftës kundër-terrorizmit në vend. Ekspozimi i kohëve të fundit i disa rasteve që tregojnë se si ushtarët amerikanë vrasin civilë të pafajshëm sirianë, ka ngjallur shqetësim të gjerë në Siri.

Add Comments