SHBA nën kritika për dështimin për të mbyllur Gitmo (Burgun e Gjirit të Guantanamos)

Albanian Radio 3 views
11 janari shënon 20 vjet nga hapja e burgut famëkeq të Gjirit të Guantanamos, që ndodhet në Kubë. Objekti është një simbol i "Luftës kundër Terrorit" të Uashingtonit dhe është famëkeq për shkeljet e gjera të të drejtave të njeriut të kryera atje.

Add Comments