Oxfam paralajmëron për rritjen e pabarazisë globale të pasurisë

Albanian Radio 5 views
Një raport i ri i grupit bamirës Oxfam thotë se pasuria e 10 njerëzve më të pasur është dyfishuar gjatë pandemisë së koronavirusit. Ai thotë se gjendja aktuale globale e pabarazisë ekstreme është një formë e "dhunës ekonomike" kundër njerëzve dhe kombeve më të varfra të botës.

Add Comments