Ajetollah Khamenei: Hazreti Fatima Zahra duhet të jetë model në të gjitha aspektet

Albanian Radio 2 views
Udhëheqësi i Revolucionit Islamik Ajetollah Sejed Ali Khamenei thotë se Hazreti Fatime Zahra duhet të jetë një model në të gjitha aspektet e jetës sonë, veçanërisht në lëvizjet shoqërore dhe revolucionare.

Add Comments